Copilul nu ascultă, are emoții puternice, se comportă dificil ?

450,00 lei

Descoperă noi moduri de comunicare cu copiii sau elevii tăi, indiferent de vârsta lor, care să le permită să se dezvolte mai bine și să fie fericiți.
Vei avea ocazia să lucrezi practic, pe situații concrete din viața ta. Vei vizualiza unde se află problema în relația cu copilul tău și vei descoperi ce poți face pentru a o îmbunătăți.

Reducere!

Despartirile din viata noastra

1.100,00 lei 950,00 lei

Te-ai separat de partenerul tau si inca suferi dupa despartire? Ai pierdut o persoana draga si nu te poti impaca si trai cu gandul ca nu o vei mai vedea niciodata?

Sfarsitul unei relatii nu este altceva decat o etapa in viata fiecaruia dintre noi. Invata sa faci diferenta dintre relatie si sentimente, alege sa “hranesti” iubirea, renunta la ura si in scurt timp vei simti cum te eliberezi si cum renasti.

Reducere!

Cum sa comunici pentru a avea succes

1.100,00 lei 950,00 lei

Vrei sa iti imbunatatesti comunicarea pentru a avea relatii mai bune?
Iti doresti sa te afirmi intr-un mod care sa te ajute?
Uneori ai impresia ca nu te faci inteles? Iti doresti sa ai relatii in care sa comunici cu adevarat, sa te simti pus in valoare, implinit?
Vrei sa te afirmi asa cum esti si sa iti cresti increderea in tine insuti?
Vrei sa te eliberezi de trecutul care revine si perturba ceea ce traiesti in prezent?
Ai nevoie sa afli cum sa inchei legatura cu evenimentele care ti-au provocat suferinta?
Atunci ai ajuns in locul si momentul potrivit!

Reducere!

Te iubesc, dar uneori nu te suport!

1.100,00 lei 950,00 lei

Ti s-a intamplat si tie sa te enervezi si sa te certi chiar cu persoanele pe care le iubesti?
Iti doresti sa ai relatii in care sa comunici cu adevarat, sa te simti pus in valoare, implinit?
Vrei sa te afirmi asa cum esti si sa iti cresti increderea in tine insuti?
Vrei sa te eliberezi de trecutul care revine si perturba ceea ce traiesti in prezent?
Ai nevoie sa afli cum sa inchei legatura cu evenimentele care ti-au provocat suferinta?
Atunci ai ajuns in locul si momentul potrivit!

Limbajele corpului

1.150,00 lei

Bolile nu sunt altceva decat efectele unei suferinte interioare, a unei lipse de afectiune, a unei traume sufletesti sau a unei pierderi neacceptate. Este momentul sa te eliberezi de toate energiile negative, de furie, frustrare, dependenta sau suferinta si vei simti cum renasti, cum iti recapeti energia si vitalitatea. Invata sa-ti asculti corpul! Vindeca-ti suferintele pentru a te bucura de un trup sanatos si un suflet luminos.

Reducere!

Totul e limbaj. Asculta!

1.100,00 lei 950,00 lei

Esti pregatit sa te faci auzit? Sa inveti sa comunici cu cei din jurul tau, dar si sa asculti cu adevarat ce ti se transmite? Vrei sa dispara certurile, frustrarile si emotiile negative din viata ta?

Inca de mici am fost cu totii invatati sa-i ascultam pe cei mai mari si sa facem ceea ce ne cer, “pentru ca stiu ei mai bine”.

Este momentul sa te eliberezi de aceste constrangeri care nu iti aduc nici fericire, nici implinire. In doar cateva ore o sa descoperi ce traiesti cu adevarat, ce nevoi ai, ce este bine pentru tine si ce nu este bine pentru tine in acest moment al vietii tale.

“Dacă mă gândesc la tot ce ştiu despre mine am sentimentul că viaţa mea nu a fost decât o succesiune de naşteri, o suită de etape marcate fiecare cu o nouă bornă albă a unei importante treziri de conştiinţă, fundamentală pentru dezvoltarea mea. Astfel, viaţa mea pare un parcurs străbătut de naşteri, apariţii şi veniri pe lume care au contribuit la facerea omului care am devenit astăzi.” Jacques Salomé

Reducere!

Mă aude cineva?

1.100,00 lei 950,00 lei

„Ma aude cineva?” DA, te aude! Si pentru a-ti hrani nevoia esentiala de a fi ascultat si de a putea transmite in mod liber mesajele, este necesar sa inveti, mai intai, sa te asculti pe tine insuti, pentru ca mai apoi sa formulezi corect si coerent cerintele.

Identifica motivele care te impiedica sa comunici eficient cu cei din jurul tau si invata cum sa formulezi corect mesajele pe care vrei sa le transmiti.

Afla cum sa comunici clar, corect si in mod coerent problemele pe care le intampini, cum sa faci o cerere sau cum sa anunti cand ai o nevoie, astfel incat sa fii ascultat!

“Ai grijă de tine cu adevărat în fiecare zi. Eşti unic şi extraordinar, chiar dacă ai uitat.” Jacques Salomé

Afla cheia relatiilor fericite

1.045,00 lei

In doar cateva ore o sa descoperi cum se implinesc unele dintre cele mai importante nevoi ale unui individ – „nevoia de a fi ascultat” si „nevoia de a spune”.

Fii pregatit sa-ti imbunatatesti relatiile cu cei din jurul tau!

Intoarce-te la tine!

6.758,00 lei

Coralii si zecile de specii de pesti exotici ai Marii Rosii vor creea cadrul natural ideal pentru ca tu sa te intorci in tine. Sa te asculti. Sa te redescoperi. Sa te eliberezi de fricile si obstacolele care stau acum in calea implinirii tale depline.

Accepta provocarea si da-ti voie sa fii tu cu tine. Cu bune si rele. Cu cele mai ascunse ganduri, tristeti, suferinte, frustrari, temeri.

Renunta la orice program de tipul “nu merit”, “nu imi permit”, “nu e pentru mine” si da-ti voie sa traiesti liber, sa fii vulnerabil si fericit.

Iti propun o calatorie in tine, intr-un loc cu o incarcatura energetica minunata, care te va sustine in procesul de transformare. Iar eu, Claudia Jimeno, voi fi alaturi de tine, sa te ghidez, sa te ajut sa te asculti, sa-ti lasi emotiile sa se manifeste, pentru ca mai apoi sa te eliberezi.

Reducere!

Relatiile profesionale

1.100,00 lei 950,00 lei

Te simti strestat doar cand auzi cuvantul “birou”? Relatiile cu colegii sunt tensionate, seful are mult prea multe cereri pentru tine si pur si simplu simti ca nu mai poti face fata acestei situatii?

Invata sa identifici sursele de stres de la locul de munca si cum sa le gestionezi.

Reducere!

Relaţia adult – copil: De la haos la armonie

1.100,00 lei 950,00 lei

„Mama, esti o rea!” – nu-i asa ca vi s-a intamplat si voua sa fiti „rasplatite” cu astfel de cuvinte atunci cand ati refuzat sa indepliniti o dorinta a copilului vostru? Dar, oare cum de reactioneaza cei mici asa si ce face sa trimita astfel de mesaje?

Workshopul “Relatia copil-adult: De la haos la armonie” vine cu raspunsuri la intrebarile tale, dar si cu rezolvari. Vei avea ocazia sa lucrezi exercitii practice, pe situatii concrete din viata ta si sa vizualizezi unde se afla porblema in relatia cu copilul tau si vei invata ce trebuie sa faci pentru a o imbunatati.

M-am saturat sa ma cert cu tine

1.100,00 lei
Evaluat la 5.00 stele din 5

Este esential sa ne ascultam mai intai pe noi insine, pentru ca mai apoi sa impartasim liber si deschis partenerului – indiferent de relatie – nevoile pe care le avem. Majoritatea problemelor vin din lipsa de comunicare sau din neintelegerea mesajelor transmise.

Descopera cu ajutorul Metodei ESPERE® mijloacele prin care poti construi o relatie fericita de cuplu, plina de viata si energie, creativa si durabila. Afla factorii care te pot impiedica sa dezvolti relatii fericite si solutii bazate pe metoda comunicarii relationale.